De 4 verschillen: Travel Planner versus consumentensite

Foto's blogs (11)

Yes, op een van onze consumentensites zie je een reis die perfect bij de wensen van je klant aansluit! Enthousiast ga je aan de slag in de Travel Planner, maar al snel kom je erachter dat de reis die je zo graag wilt voorstellen afwijkt van de reis in de Travel Planner. Hier klopt iets niet! Of toch wel?

Ik legt in onderstaande video in anderhalve minuut uit waarom en op welke punten onze Travel Planner afwijkt van de consumentenwebsites. Hieronder heb ik deze verschillen nog even overzichtelijk voor je op een rij gezet. 

Travelplanner vs Consumentensite (1)


#1. Bouwstenen

Op onze consumentensites werken we met losse bouwstenen en met kant-en-klaar te boeken rondreizen. In de rondreizen in de Travel Planner hebben we er in de meeste gevallen voor gekozen om de standaard bouwsteen toe te voegen. In de rondreizen op de consumentenwebsites komt het geregeld voor dat een bouwsteen in een rondreis met een nacht is verlengd of juist is ingekort.  Afhankelijk van de wensen en het reistempo van de klant kun je in de Travel Planner juist zelf dagen plussen en minnen.

#2. Vluchtdagen

In de Travel Planner reken we enkel de dagen met hotelovernachtingen of vervoer zoals een nachttrein of -bus. Op onze consumentenwebsites zijn vluchtdagen ook reisdagen. Staat er op de consumentenwebsite een nachtvlucht beschreven? Dan kan een reis die op de consumentensite zestien dagen duurt in onze Travel Planner dus uitkomen op vijftien dagen.

#3. 'Zekerheid nachtjes'

In sommige bouwstenen hebben we ‘zekerheid-nachtjes’ toegevoegd. Dit maakt het mogelijk om bouwstenen eenvoudig te vervangen voor andere bouwstenen. Zo kun je de reis aanpassen naar de wensen van je klant. Bovendien voorkomen we op deze manier dat er fouten in de reis sluipen. Handig, toch?

#4. Prijzen

Op de consumentenwebsites werken wij altijd met vanaf-prijzen, zelfs als dit niet vermeld staat. In de Travel Planner liggen de prijzen tien tot twaalf procent lager dan op de consumentenwebsites. De eindprijs is afhankelijk van de hoogte van de marge die jullie zelf hebben ingesteld. 

Benieuwd hoe je alles uit de Travel Planner haalt? In deze webinar leggen we uit hoe de Travel Planner werkt en wat je er allemaal mee kunt.

 

Bericht delen: