Individuele rondreis: iets voor mijn klant?

individuele reisWe snappen ook dat het voor de een vanzelfsprekender is dan voor de ander, maar wij zijn ervan overtuigd dat een individuele rondreis voor iedereen is weggelegd.  Zetten jouw klanten hun tentje al jarenlang op dezelfde kampeerplek op Texel en willen ze eens wat anders? Laat je inspireren!

Het verschil tussen individuele reizen en groepsreizen


In tegenstelling tot een groepsreis houdt een individuele rondreis in dat je (oké, een beetje captain obvious, hier) individueel rondreist. Dat betekent overigens niet dat je echt in je uppie rondreist; als je gezin mee is, telt het ook. Het enige verschil met een groepsreis is dat je enkel met je eigen leuke reisgezelschap reist, en dus niet de hele reis lang naar dertig dezelfde gezichten kijkt. Wat ons betreft is dat een HELE GROTE pré, dat mag duidelijk zijn 😉

Je staat er niet alleen voor!

individuele reis (1)

Een groot voordeel van een individuele rondreis is natuurlijk dat je klant doet wat hij zelf leuk vindt. Hij hoeft niet mee naar dat ene stadje omdat 6 andere stelletjes dat wél willen. Het is zijn eigen reis, zijn eigen avontuur, zijn eigen planning. Met een beetje hulp van jou natuurlijk.

Maar je staat er niet alleen voor! Zo vertelt onze Afrika-gek Sharony je alles over Namibië en Botswana en deelt onze collega Elbrich graag haar tips voor de allermooiste Peru-reis. Of je klant nou zoekt naar een tikkie avontuurlijk of juist lekker ontspannen,  samen met jou komen we tot de perfecte route voor de reis.

Je leert de wereld beter kennen

Wij leggen het altijd zo uit: als je in de supermarkt staat bij het schap met Knorr Wereldgerechten, vraag je je dan nooit af hoe zo’n Japanse Teriyaki nou écht smaakt? Geloof ons: heel anders dan uit een pakje. Of geloof ons niet, en probeer het gewoon zelf! Eén ding is namelijk zeker: je leert de wereld pas écht kennen als je er zelf oog in oog mee staat.

teriyaki

Écht zorgeloos op reis

Leuk hoor, dat op avontuur gaan, maar ik heb geen zin in backpacken. Geen zorgen, onze klanten zijn geen backpackers. Of wat als je tijdens je safari door het Kruger Park in Zuid-Afrika ineens een lekke band hebt, zo midden tussen de leeuwen? Zó avontuurlijk hoeft het nou ook weer niet.

Bij Riksja boek je voor je klant een individuele rondreis die perfect op hun wensen is afgestemd, maar wél met een vangnet voor als iets misgaat. Bij zo’n lekke band kan je klant gewoon onze lokale agent bellen en zijn ze in no time weer op weg. Zo is hulp altijd dichtbij, zelfs aan de andere kant van de wereld. En die accommodaties! 😍😍

Bericht delen: