Even kletsen met... Brenda Kuijlenburg (TUI at Home)

Brenda werkt al ruim 13 jaar in de reisbranche en is inmiddels vijf jaar actief als zelfstandig Reisagent voor Tui at Home. De voordelen om als ZRA te werken zijn voor haar de flexibele werktijden en vrijheid.
“Ik hoef niet te wachten tot er klanten langskomen, maar kan ook via de mail, telefoon of aan de keukentafel mensen helpen. Zelf reis ik veel en probeer ik ieder jaar wel 1 of 2 studiereizen te doen, want wat je gezien hebt of meegemaakt kun je beter verkopen.”

Brenda_1

Ontzorgen

"Waar ik veel plezier uithaal is om mijn klanten zoveel mogelijk te ontzorgen, dus echt alles voor ze uit handen te nemen als ze dat willen. Dus naast een landarrangement ook stoelen reserveren, visa verzorgen, taxi regelen, of geld klaar laten leggen op Schiphol. Mensen voelen zich daardoor speciaal met de service die je kunt bieden, terwijl ze daar niet meer voor betalen”

De weg naar Riksja

Samengestelde rondreizen vindt Brenda het leukste om te doen. Haar klanten zochten een mooie reis naar West-Canada en de stap naar Riksja bleek een goede match te zijn. “Deze klanten wilden geen ‘gewone’ hotels, daarom ben ik bij Riksja terecht gekomen. Ik heb de 19-daagse rondreis ‘Langs beren, meren en bossen’ uitgezocht en deze deels aangepast. Ook de vlucht heb ik bij Riksja geboekt; KLM had nog werelddeal weken en ik kon er voor een leuke prijs een vlucht bij zetten. Nog een extra excursie snorkelen met zalmen ertussen en kiezen uit 2 of 3 aparte hotels op verschillende locaties, ik werd er helemaal enthousiast van.”

Aan de slag in Riksja’s Travel Planner

Het kost soms wat tijd en geduld om de Travel Planner goed onder de knie te krijgen. Voor Brenda was dat niet anders, maar de aanhouder wint!
“Ongeveer een maand geleden heb ik de webinar  gevolgd van Riksja. Het leek mij een heel ‘gedoe’ om bouwstenen, excursies of dagen ertussen te zetten, maar dat valt reuze mee! De eerste keer moet je er echt even voor gaan zitten, de tweede en derde keer weet je precies hoe je het moet doen. Je kunt gemakkelijk een standaard reis selecteren en die aanpassen naar de wensen van de klant.
Je mag ook altijd even bellen of mailen  naar het Riksja team en dan leggen ze uit hoe je het de volgende keer zelf kunt doen.  Ik had nog ergens een vraag over, belde even op, werd direct goed geholpen en ik heb de reis na 5 dagen definitief ingeboekt. Ik ben helemaal trots en mijn klanten super tevreden!”

Nog favoriete bestemmingen?

“Ik heb verschillende favoriete bestemmingen, Griekse eilanden vind ik erg leuk, vooral door de gastvrije mensen en het heerlijke eten. Ik vind een rondreis door Noorwegen fantastisch door de prachtige natuur, maar ook een bestemming als Jamaica, Brazilië, Mexico en Cuba vind ik geweldig, vooral als je op niet toeristische plekjes komt.”

Brenda_2

 

Bericht delen: