Zo stel je een geweldige Vietnam-rondreis samen [VIDEO]

vietnamOnze collega's hebben allemaal een specialisme op een van onze vijftig bestemmingen: Indonesië, Peru, Marokko, Canada - noem maar op! Om jou nog beter te helpen bij het verkopen van deze bestemmingen, maken we een serie met verkooptips door onze bestemmingsspecialisten. Vandaag deelt Vincent zijn gouden tips voor een reis door Vietnam. Check de video hieronder! 🎥

vincent

 

Tip 1: Het noorden

Houdt je klant van rust en natuur? In het noorden heb je afgelegen rijstvelden, karstbergen en grotten. Het is een perfecte plek voor prachtige wandelingen. De mensen daar zijn ontzettend puur. En het eten... Man, wat een feest! Alles is vers bereid en heerlijk gezond. Smullen maar! 

Tip 2: Skip Halong bay

Die zag je niet aankomen, hè? Aan de bekendheid van Halong Bay zit een nadeel. Het is er stervensdruk. Wil je klant écht iets bijzonders meemaken? Adviseer ze dan om naar Bai Tu Long Bay te gaan. Ze varen dan wel door Halong Bay heen, maar overnachten op een rustiger en minder toeristische plek (die er wel bijna hetzelfde uitziet). Hoe heerlijk en uniek is dat... wakker worden op een boot, omringd door slechts enkele andere boten in plaats van tientallen.  In één woord: magisch! 

Strand Vietnam (1 van 1)

Tip 3: Ga niet naar het strand in de zomer

Wacht, wat? Nou ja, in elk geval niet in Zuid-Vietnam. In onze zomermaanden giet het daar dan namelijk van de regen. Daarom adviseren wij om de stranden daar te mijden in deze periode. De stranden in het centrale deel zijn in de zomermaanden over het algemeen beter te doen. Heerlijk als afsluiter van de reis!

Tip 4: Een mix tussen historie en modern

In het centrale gedeelte van Vietnam komen reizigers meer in aanraking met de cultuur van het land. Hier vind je mooie historische plaatsen, zoals Hué of Hoi An. Een compleet andere beleving is de stad Ho Chi Minh City in het zuiden; een grote moderne stad met veel scooters en hoge gebouwen. De klant ziet vele contrasten. 

bootje vietnam (1 van 1)

Tip 5: Combineer de reis met Cambodja

Je klanten kunnen van Ho Chi Minh City varen naar Phnom Penh. Een prachtige tocht! Ze komen dan in een heel andere omgeving terecht, met veel monniken langs de weg en met veel tempels. En natuurlijk Angkor Wat, waar de meeste mensen toch voor komen. Cambodja heeft een indrukwekkende (best wel recente) geschiedenis, die nog voelbaar is. 

rijstvelden vietnam (1 van 1)

 

Bericht delen: