Vrienden worden?

Inspiratie, tips & tricks voor zelfstandig reisadviseurs

Dennis gaat op wereldreis: “ik zie uit naar onverwacht mooie momenten”

In één reis alle continenten aandoen en minstens dertig landen doorkruisen. Voor velen een droom, maar onze collega Dennis gaat het gewoon doen! Hij wil bijzondere beelden vastleggen. Op de camera, maar ook in de vorm van tatoeages. “Ik ben enorm benieuwd naar de tattoocultuur wereldwijd! Daar wil ik een documentaire over maken.”

Lees meer

Afscheidsblogje van Hans

Het is natuurlijk onzin wat Marco Borsato 15 jaar geleden zong: afscheid nemen bestaat niet. De man die tegenwoordig weer De Kuip vol krijgt, had het bij het verkeerde eind. Afscheid nemen bestaat wel. En dat is maar goed ook. Het is tijd voor mij om te gaan. Maar niet voordat…

Lees meer

Binnen 1 uur een offerte op maat: zo doe je dat

Een standaardreis boeken kan iedereen. Dus als reisagent maak je graag een offerte op maat voor een echt bijzondere reis. Maar dat kan tijdrovend zijn.  Wat zou je ervan vinden als het jou zou lukken binnen een uur?

Lees meer

Meestgestelde vragen over... Jordanië

Vandaag hebben we de meest gestelde vragen (en de antwoorden) over Jordanië op een rij gezet. We krijgen regelmatig vragen over onze bestemmingen. Bijvoorbeeld over visa, routes en zelfs over hoeveel kilo bagage er mee mag. Die informatie (en meer!) lees je hier.

Lees meer

Riksja neemt stappen voor klimaatwinst

Zoals je misschien weet, compenseren wij 100% van de CO2-uitstoot van al onze reizen. Dus zowel de vluchten als het landarrangement. Maar terwijl Nederland zich voorbereidde op de zogeheten Zwarte Zaterdag op 27 juli, de drukste dag van het jaar, namen wij als reisorganisatie een nóg grotere stap om de negatieve effecten van al onze reizen tegen te gaan. We gaan van volledige CO2-compensatie over naar klimaatwinst.

Lees meer

Individuele rondreis: iets voor mijn klant?

We snappen ook dat het voor de een vanzelfsprekender is dan voor de ander, maar wij zijn ervan overtuigd dat een individuele rondreis voor iedereen is weggelegd.  Zetten jouw klanten hun tentje al jarenlang op dezelfde kampeerplek op Texel en willen ze eens wat anders? Laat je inspireren!

Lees meer

Meestgestelde vragen over... Nepal

Vandaag hebben we de meest gestelde vragen (en de antwoorden) over Nepal op een rij gezet. We krijgen regelmatig vragen over onze bestemmingen. Bijvoorbeeld over visa, routes en zelfs over hoeveel kilo bagage er mee mag. Die informatie (en meer!) lees je hier.

Lees meer

Zo stel je een geweldige Peru-rondreis samen [VIDEO]

Onze collega's hebben allemaal een specialisme op een van onze vijftig bestemmingen: Indonesië, Peru, Marokko, Canada - noem maar op! Om jou nog beter te helpen bij het verkopen van deze bestemmingen, maken we een serie met verkooptips door onze bestemmingsspecialisten. Vandaag deelt Elbrich haar gouden tips voor een reis door Peru. Check de video hieronder! 🎥

Lees meer

NIEUW in de Travel Planner: korte reizen!

Een weekje naar Zuid-Afrika of Mexico, is dat te doen? Ons antwoord: JAZEKER! Bij een verre reis denk je algauw aan een reistijd van drie weken. Toch krijgen we ook regelmatig vragen naar wat kortere reizen. Bijvoorbeeld voor klanten die er in de herfstvakantie even tussenuit willen. Dat hebben we nu dus eenvoudig gemaakt.

Lees meer

Even kletsen met … Marieke Lueb

Marieke is dol op het strand. Of ze nou op Ameland met haar voeten in de zee staat of op een tropisch paradijs in Thailand, het levert haar keer op keer geluksmomentjes op. Haar doel als ZRA is dan ook het bezorgen van geluksmomenten bij haar klanten. Het gaat haar goed af, want dit jaar viert ze haar tienjarig jubileum als zelfstandig reisagent. Wij vroegen ons af, hoe viert ze dat?

Lees meer